Ayağı kesilen Bartınlı Gazi taburcu oldu

Daha önce 46 ameliyat geçiren ve 47. ameliyatta sağ bacağının dizden altı kesilen Bartınlı Gazi Sabri Gündüz hastaneden taburcu oldu.

Medipol Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Murat Bülbül tarafından yapılan ameliyatta, Bartınlı Gazi Sabri Gündüz'ün sağ bacağının dizden altı kesildi. Gazi Sabri’ye 2 aylık tedavinin ardından protez ayak takılacak.
Hastaneden koltuk değnekleri ile çıkan Gazi Sabri Gündüz yaptığı açıklamada;
“Bugün Taburcu olduk Elhamdülillah. Bir haftalık süreçte, Başta Ameliyatımı gerçekleştiren sayın Prof. Dr. Ahmet Murat Bülbül'e, benimle çok yakından ilgilenen Medipol üniversite hastanesi çalışanlarına canı gönülden teşekkür ederim. Bundan sonra uzun süre fizik tedavisi göreceğim. Her şey daha güzel olacak inşallah, ayaksız yaşanır vatansız yaşanmaz” dedi.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ZİYARET ETMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ameliyat öncesinde 15 Temmuz Gazisi Sabri Gündüz'ü telefonla aramış ve evinde ziyaret etmişti. Erdoğan AK Parti Ankara il kongresinde yaptığı konuşmada ''2 Sabri tanıdım, birisi bu Sabri ayağı kesiliyor, diğeri de kendini tankın altına yatan Sabri. Onu da çok ameliyat ettiler'' diyerek Sabri’den bahsetmişti.
Bartın Olay Medya olarak, Bartınlı kahramanımız Sabri Gündüz’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun.


 

Bakmadan Geçme