Ani değişikliklere dikkat!

Meteorolojiden yapılan son tahminler

Kuvvetli Yağışa ve Rüzgara Dikkat! Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre hava Sıcaklığının Marmara ve Karadeniz'de 3 ila 6 derece azalacağı, İç kesimlerde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Yağışların; Balıkesir, Bursa, Yalova, Bilecik, Kocaeli, Sakarya, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile İzmir’in ve Ankara’nın kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.


Bartın'da Çarşamba günü hariç Cuma'ya kadar havanın yağmurlu olması bekleniyor. Pazartesi 10 derece olan sıcaklıklar Salı 24, Çarşamba günü 25 dereceye kadar çıkacak.  Perşembe günü 12, Cuma günü 8 dereceye kadar inecek. Ani hava değişimine karşı dikkatli olmak gerekiyor. 


Rüzgarın; Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (60-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Ulaşımda aksamalar, heyelan, kar erimesi sebebi ile meydana gelebilecek sel, su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Ani değişikliklere dikkat!

Bakmadan Geçme