AKTIP sağlık ordusuna 29 nefer daha!

AKTIP Kariyer Akademi 29 kişiyi daha iş sahibi yaptı.

271 personel, 42 doktor ve 42 taşeron olmak üzere 355 çalışanı bulunan Özel Bartın AKTIP Hastanesi yeni katılan 29 kişi ile birlikte toplam istihdamda 384 gibi önemli bir sayıya ulaştı. Bartın'ın önde gelen girişimcilerinden özel AKTIP Hastanesinin ve 3D Yazıcı üretim atölyesinin sahibi Refik Akmaz'ın geçen mayıs ayında ilimize kazandırdığı özel istihdam bürosu AKTIP Kariyer Akademi 29 kişiyi daha iş sahibi yaptı.

İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMIYLA

Büroya yapılan basvuruların ardından İşkur ile işbirliği halinde uygulanan işbaşı eğitim programı kapsamında değerlendirilen 11'i hemşire 18'i hasta danışmanı toplam 29 kişi Bartın'ın ilk ve tek özel hastanesi AKTIP'ın personelleri arasına katılmaya hak kazandı.

MEMNUNİYET KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

Yeni personeller için AKTIP Kariyer Akademisi'nde oryantasyon (uyum) programı düzenlendi. Programda AKTIP Onursal Başkanı Refik Akmaz'ın yanı sıra hastane grup mudürleri de hazır bulundu. İlimizde büyük bir boşluğu dolduran AKTIP'ın her geçen gün büyüyen sağlık ordusunun yeni neferlerine kurumun çalışma prensiplerini anlatan Refik Akmaz insanlara önemli olduklarını hissettirmenin kalite yönetim sistemlerinin vazgeçilmez bir gereği olduğunu söyledi.

VİZYONU VE MİSYONU ANLATTI

Akmaz, grup müdürleriyle tanıştırdığı yeni personellere kendi işyerleriyle adeta özdeşleşen olmazsa olmazları 'efendim' hitabıyla başlayan ve hem insana yaklaşımla hem de hizmet kalitesiyle üst düzey memnuniyeti hedefleyen kurumun teşkilat şemasını, fiziki yapısını ve kadrosunu da slaytlarla anlattı. Yeni personellere "iş hayatına aynı sizin bugün duyduğunuz heyecanla 52 yıl önce atıldım. Keşke ben de başa dönsem de bu heyecanı tekrar yaşasam"" diyerek hayırlı uğurlu olsun dileğinde bulundu.

5 AYDA 51 KİŞİYİ İŞ SAHİBİ YAPTI

Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne bağlı olarak buradan aldığı yetki belgesiyle özel İŞKUR gibi faaliyet gösteren AKTIP Kariyer Akademi daha önce de hastaneye 22 kişilik personel alımına aracılık etmişti. Büronun mesul müdürü Esra Çınçın faaliyete başladıktan sonra geçen zaman zarfında bazı firmalardan ve işletmelerden de başvurular aldıklarını, bunları da en doğru eşleştirmeyi yapacak şekilde değerlendirip sonuçlandıracaklarını söyledi.

İŞGÜCÜ İHTİYACINA DESTEK

Bölgemizde bir çok sektörde nitelikli işgücü temini konusunda sıkıntılar yaşandığını belirten AKTIP Kariyer Akademi Özel İstihdam Bürosu Şirket Sahibi Refik Akmaz da, işsiz sayısındaki artış ve işletmelerin artan işgücü ihtiyacı arasında çelişkili bir durum söz konusu olduğuna değindi ve kurmuş oldukları özel istihdam bürosuyla insan kaynaklarından en iyi şekilde faydalanarak işveren ve adaylar için doğru eşleştirmeler yapmayı ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlamayı hedeflediğini belirtti.

KARADENİZ'DE SADECE 6 TANE VAR

Köyortası mahallesi İskele caddesinde faaliyet gösteren AKTIP Kariyer Akademisi Özel İstihdam Bürosu Karadeniz Bolgesi'ndeki 6 istihdam bürosundan birisi ve Bartin'da ilk ve tek. Özel İstihdam Büroları iş arayanların elverişli oldukları işlere yerleştirilmesine ve çeşitli işler için uygun işçiler bulunmasına aracılık yapmak veya geçici iş ilişkisi kurma faaliyeti yürütmek üzere İŞKUR tarafından izin verilen gerçek veya tüzel kişileri ifade ediyor. İş ve işçi bulmaya aracılık faaliyeti yapabiliyor, işgücü piyasası ile istihdam ve insan insan kaynaklarına yönelik hizmetleri yürütebiliyor, mesleki eğitim düzenleyebiliyor, yetki verilmesi hâlinde geçici iş ilişkisi kurabiliyor.

Bakmadan Geçme