Amasra'ya Spor Tesisi Müjdesi!

Amasra İlçesine spor kompleksi ve rekreasyon yapım işinin 22 Ocak 2018 tarihinde Amasra Belediyesi'nce gerçekleştirileceğini açıklandı!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra İlçesine spor kompleksi ve rekreasyon yapım işinin 22 Ocak 2018 tarihinde Amasra Belediyesi’nce gerçekleştirileceğini açıkladı.

Amasra İlçesine spor kompleksi yapımı için Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığından Amasra Belediyesine ödenek aktardıklarını ifade eden Milletvekili Tunç, 22 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale kapsamında Kum Mahallesi Genç Plinius Caddesi Bedesten Mevkii Şehir stadyumu çevresi ve Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Bahçesine yapılacak olan spor kompleksi bünyesinde 1 adet 25x13 m Basketbol-Voleybol sahası, 1 adet 15x30 m Basketbol sahası ve 1 adet 15x30 m Voleybol Sahası-Tenis Kortu ile taş duvar ve çevre düzenlemelerinin yapılacağını belirtti.

Milletvekili Tunç, Amasra ilçesine önceki yıllarda da Kapalı Spor Salonu, FİFA standartlarında sentetik çim yüzeyli futbol sahası kazandırdıklarını sözlerine ekledi.

  

Bakmadan Geçme