Amasra Sefa Park Halka İade Edildi

Amasra Sefa Park eski günlerine geri döndürüldü...

Amasra Kum Mahallesinde bulunan yediden yetmişe birçok Amasralının farklı konumunu hatırladığı ve hatıralarını barındıran Sefa Park üç yıl aradan sonra eski kimliğine büründü.

31 Mart yerel seçimlerinde tüm siyasi partilerin Belediye Başkan Adaylarının vaatleri arasında yer alan Amasra sefa parkı, halka iade etme söylemi gerçek oldu. Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır seçim vaatlerinin en başında yer alan sözünü yerine getirerek, üç yıl aranın ardından yoğun bir katılımla Sefa Parkı Amasralılara teslim etti.

Açılışta konuşan Başkan Çakır “ Sevgili Amasralılar Amasra da yaşayan dostlarımız bildiğiniz üzere Sefa Parkımız çoğumuzun burada oturmaya fırsat bulamadığı bir durumdaydı. Bende adaylığım sürecinde ve öncesinde gezdiğim her yerde en çok duyduğum talep ve beklenti olarak parkın geri alınmasını anlattım. Sefa Parkta eski günlerde olduğu gibi uygun fiyatlardan hizmet almak, komşuları ile bir arada olmak istediklerini ifade ettiler. Seçim sonuçlarında Başkanlık Makamı bana nasip oldu.Tüm arkadaşlarımızla ortak kararımız olan Amasra’da yaşayan tüm Amasralıların Sefa sürmesine olanak sağlayacak şekilde hizmete açılmasını bugün birlikte kutlayacağız” dedi

TERMİK SANTRAL KARŞITI MÜCADELE DEVAM EDECEK

Amasra’da Belediyemizin, Turizmimizin yaşadığı çok sorun var. Bu güne kadar Amasra’da karşılaştığımız birçok soruna hep birlikte müdahale ederek çözüm ürettik. Yakın tarihte bizce hayata geçmesi mümkün olmayan Termik santral hamlesi ile yüzleşeceğiz. Buradan Amasra Belediye Başkanlık Makamı ve Amasra halkı olarak biz bu güne kadar Termik Santrale geçit vermemek için siyaset üstü bir tarz ile mücadele ettik ve etkisiz kılmayı başardık. Bundan sonra yaşanacak gelişmelerde de Termik Santralin önünü Amasra Halkı olarak keseceğiz ”dedi.

Bakmadan Geçme