Amasra Panorama evleri görücüye çıktı

Görenler hayran kaldı... Cemal Akın: Standartların Üzerinde Bir Proje

Görenler Amasra Panorama evlerinin manzarasına hayran kaldı
Batı Karadeniz'in incisi Amasra'da muhteşem manzarası ile yapımı devam eden Amasra Panorama evleri Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve çok sayıda davetli tarafından ziyaret edildi.
Akmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Akmaz projeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Amasra Panorama evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks dairelerden oluşan toplam 79 daire bulunuyor. 2017 yılı Ocak ayında inşaatına başladığımız projemiz yüzde 80 oranında tamamlandı. Haziran ayı sonunda İnşallah projemizi tamamlayıp panorama evlerinde yaşam başlamış olacak” dedi.
Cemal Akın: Standartların Üzerinde Bir Proje
İnşaatı gezen ve proje hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Cemal Akın, müthiş bir güzelliği olan Amasra’ya böyle bir proje kazandırdıkları için Akmazlar İnşaat’a teşekkür etti.
Akın Amasra manzarasına karşı yaptığı açıklamada, “benim burada dikkatimi çeken 1+1 95 metrekare, 2+1 135 metrekare, 3+1 200 metrekare daireler ile standartların çok üzerinde bir proje olmuş. Normal şartlarda 125 metrekare olarak 3+1 daireler yapılır. Ama 135 metrekare 2+1 daireler yapılmış, rahatlık anlamında fevkalade olmuş. Konum itibari ile Amasra çok güzel, gece manzarası da ayrı bir güzel. Görüyorsunuz, gözünüzün ve gönlünüzün rahatlayacağı bir mekan olmuş. Allah hayırlı uğurlu eylesin” dedi.  
Kalite, işçilik ve kullanılan malzemeler ile 5 yıldızlı otel konforunu aratmayan Amasra Panorama evleri büyük beğeni toplarken örnek daireyi gezen davetliler manzaraya hayran kaldı.
Amasra Panorama Evlerinde 0,98 Faiz Oranı
Batı Karadeniz'in incisi Amasra'da eşsiz konumu ve muhteşem manzarası ile Amasra Panorama Evleri satışa sunuldu.

Muhteşem Amasra manzarasında huzurlu bir hayat sizleri bekliyor.

Amasra Panorama Evleri 30 yıllık Akmazlar İnşaat güvencesi ile satışa sunuldu.
Amasra panorama evlerinde 365 gün tatil keyfi yaşamak istiyorsanız 0,98 faiz oranlı konut kredisi imkânı için sınırlı sayıdaki daireler için acele edin.
Ayrıca Amasra Merkezde Yeni Proje Başladı
Akmazlar İnşaat Amasra merkezde yeni projesine start verdi.
Merkezi konumda bulunan ve plaja çok yakın olan Elit Apartman’ı projesi 16 daireden oluşuyor. Amasra Elit Apartmanı projesinde 90 metrekare 2+1 normal daireler ve 4+1 Dubleks daireler satışa sunuldu.
Bu fırsatı kaçırmayın…
Akmazlar inşaat satış ofisi ile 0532 366 10 88 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz.


 

Bakmadan Geçme