Amasra Panorama evleri fuarda tanıtılıyor

3.Uluslararası Travel Expo Ankara Turizm Fuarının gözdesi Ankara'nın Denizi Amasra oldu.

22-25 Mart tarihlerinde arasında açık kalacak olan 3.Uluslararası Travel Expo Ankara Turizm Fuarında Amasra standı yoğun ilgi görüyor.
AMASRA PANORAMA EVLERİNE YOĞUN İLGİ
Akmazlar İnşaat fuarda muhteşem Amasra manzarası ile Amasra Panorama evlerini tanıtma imkânı yakaladı.
Fuarda stant açan Akmazlar İnşaat, Amasra’da yapımı devam eden eşsiz konumu ve muhteşem manzarası ile Amasra Panorama evlerini tanıtıyor. 365 tatil keyfi ve muhteşem Amasra manzarası için Amasra Panorama evleri fuarı gezenlerin büyük ilgisini görüyor. Amasra Panorama evleri görenlerin hayalini süslüyor.
 
TUNÇ’TAN KURTULMUŞ’A HADİYE
Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, fuar açılışında Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a Fatih Sultan Mehmet’in Amasra'yı ilk gördüğünde söylediği "LALA ÇEŞM-İ CİHAN BU MU OLA" yazılı tabloyu hediye ederek, Bartın'da turizm alanında gerçekleştirilen yatırımlar için teşekkür etti.
 
Fuarda Amasra Kaymakamlığı tarafından standı ziyaret eden misafirlerlere Amasra Salatası, Amasra Ballı Manda Yoğurdu, Su Böreği, Beyaz Baklava, Çöven Ekmeği, Organik Kestane Balı ikram ediliyor.
Amasra Halk Eğitim Merkezi Usta öğreticilerinin ve kursiyerlerin hazırladığı Bartın İşi Tel Kırma, Tel Sarma, Hesap İşi, Hasır İşleri, Çekiçilik Ahşap Ürünleri, Keten Dokuma Bezleri tanıtılırken dokuma tezgahı büyük ilgi görüyor.

AMASRA PANORAMA EVLERİ
Kaleşah Mah. Cide Yolu Cad.
AMASRA, BARTIN 74300
+90 (378) 228 63 00
+90 (532) 366 10 88


 
 

 

Bakmadan Geçme