Aldatmaz: 'Güçlü Bartın için güçlü belediyecilik'

Mega projelerle, gelişen bir Bartın ve genişleyen iş sahaları için güçlü belediyecilikle geliyoruz...

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz belediyeciliğin gönül işi olduğunu ifade ederken, “Biz güçlü Bartın için güçlü belediyecilikle geliyoruz.  Mega projelerle gelişen bir Bartın ve genişleyen iş sahaları için Bartın halkı 31 Mart günü AK Parti diyecek. Halkımız 31 Mart’ta yeni bir Bartın’ın temellerini AK Parti ile atacak.” dedi.

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bartın’ın dört bir yanında esnaf ve vatandaşlarla buluşan Bartın Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, “Tevazu, samimiyet  ve gayret ile önce millet önce memleket diyoruz. Biz milletimize efendi değil, hizmetkar olmaya geliyoruz.” dedi.

Bartın halkı Bartın’ın gelişmesini istiyor

31 Mart yerel seçimlerinin kişiler ve partilerin çok ötesinde şehirlerin geleceğinin ve kaderinin oylanacağı bir seçim olduğunu söyleyen Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, “Şehrimizi büyütecek, geliştirecek ve Bartın halkının müreffeh bir yaşam sürmesine olanak sunacak projelerimizi 16 Şubat tarihinde kamuoyuna duyuracağız. Bartın’ın geleceğini aydınlatacak projelerimizin heyecanıyla vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Girdiğimiz her iş yerinde ve evde, sıktığımız her elde vatandaşlarımızın teveccühü ile karşılanıyoruz. Şunu bizlerde halkımızda çok iyi biliyor ki 31 Mart seçimleri kişilerin ya da partilerin seçimi değil, şehirlerin kader seçimidir. Bartın halkı Bartın’ın gelişmesini istiyor. Bartın halkı umut dolu. Bunu insanlarımızın yüzlerinde, gözlerinde görüyoruz.” diye konuştu.

Güçlü Bartın için güçlü belediyecilik

Belediyecilikte ben değil, biz kültürünün hakim olduğu bir yönetim anlayışı uygulayacaklarının altını çizen Başkan Adayı Aldatmaz, “Doğduğundan beri Bartın’da yaşayan, iş hayatını Bartın’da sürdüren bir Belediye Başkan adayı olarak şehrimizin sorunlarını da çözümlerini de çok iyi biliyorum. Her şeyden önce Bartın’da ben değil biz kültürünün hakim olduğu bir yönetim anlayışına ihtiyaç var. Halkın onayını almadan, eleştirilere kulak vermeden ve ben anlayışıyla yapılan işlerde ki yanlışları gördük ve görmeye devam ediyoruz. Bartın’ın ben anlayışıyla ortaya çıkan yanlışlarla kaybedecek zamanı yok. AK Parti Belediyeciliği ile tanışmış olan şehirlerin neleri başardığını hep birlikte görüyoruz. Sadece şehirler değil ilçelerde ve beldelerde de bunu görüyoruz. AK Parti’nin belediyecilikteki gücü ve tecrübesiyle, halkına danışan, eleştirilere kulak veren ve biz diyen bir anlayışla yönetime talibiz. Halkımızda yönetime ortak olmak, alınacak kararlarda söz sahibi olmak istiyor. Halkımızın yönetime ortak olduğu ve alınacak kararlarda söz sahibi oldukları bir belediyeciliğin sözünü veriyoruz. Güçlü Bartın için güçlü belediyecilikle geliyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi burası bizim evimiz ve bu evi hep birlikte güzelleştirecek, yarınlara taşıyacağız.” dedi.

Halkımız yeni Bartın’ın temelini AK Parti ile atacak

Ekonomiden sanayiye, turizmden sosyal ve kültürel projelere kadar tüm projelerinde Bartın’ın gelişimine odaklandıklarını belirten Aldatmaz, “Bu şehir bizlerin şehri. Bu şehrin yarınları da bizlerin yarını. Bugünden atacağımız adımlarla çocuklarımıza ve torunlarımıza yaşanabilir bir Bartın bırakmayı hayal ediyoruz. Gençlerimiz gurbete gitmesinler, kendi şehirlerinde ve kendi evlerinde doysunlar istiyoruz. Bunun için ekonomiden sanayiye, turizmden sosyal ve kültürel projelere kadar tüm projelerimizde Bartın’ın gelişimine odaklandık. Rutin belediyecilik hizmetlerini halkımıza layık bir şekilde sunmaya devam ederken hayata geçireceğimiz projelerle Bartın’ın önünü açmaya ve Bartın’ı kuzeyin yıldızı yapmaya geliyoruz. Halkımız 31 Mart günü Bartın’ımızın yönetimi ile birlikte geleceğini de şekillendirecek. Büyüyen, doğru adımlarla gelişen Bartın’ı hep birlikte yaratacak ve yöneteceğiz. Halkımız 31 Mart’ta yeni bir Bartın’ın temellerini AK Parti ile atacak. Yarınlarımız umut, yarınlarımız aydınlık ve yarınlarımız mutluluk olacak.” dedi.

Bakmadan Geçme