Aladağ Mahallesine Sağlıklı Yaşam Merkezi

Aladağ Mahallesine Sağlıklı Yaşam Merkezi inşa edilecek, bakın hangi hizmetleri verecek!

MİLLETVEKİLİ TUNÇ’TAN ALADAĞ’A SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ MÜJDESİ

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez Aladağ Mahallesine Sağlıklı Yaşam Merkezi inşa edileceğini belirterek, gerekli ödenekleri aktardıklarını, proje çalışmalarını tamamladıklarını önümüzdeki günlerde Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin ihalesinin gerçekleştirileceğini açıkladı.

Milletvekili Tunç, Sağlık Bakanlığı’nın 2018 yılı yatırım programına alınan Bartın Merkez Aladağ Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin proje çalışmalarının tamamlandığını, gerekli ödenekleri aktardıklarını ve önümüzdeki günlerde yapım ihalesini gerçekleştireceklerini belirterek, Bartın’a önemli bir sağlık yatırımı daha kazandırmış olacaklarını söyledi.  

Sağlıklı Yaşam Merkezinin çok özel tasarlanacağını belirten Milletvekili Tunç, Binada diyetisyenlerin, psikologların, fizyoterapistlerin, şeker hastalığı gibi sürekli hastalıklarla ilgilenen özel eğitim almış hemşirelerin bulunacağını, Röntgen ve ultrason imkanının olacağını, kanser taramaları, anne-bebek sağlığı gibi hizmetlerin verileceğini söyledi. Tunç, vatandaşların Aile hekimlerinin yönlendirmesi ile Sağlıklı Yaşam Merkezine geleceğini ve burada ilgili uzmanlarca tedavisi ile ilgili süreçlerin takip edileceğini sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme