Akmazlar İnşaat Yapı mobilya fuarında

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, fuarda Akmazlar İnşaat'ın standını ziyaret etti.

Çaycuma’da bu yıl 3. düzenlenen Batı Karadeniz Yapı ve Mobilya Fuarı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılımıyla açıldı.
18-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında açık kalacak olan fuara Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Zonguldak, Bartın ve Karabük Milletvekilleri, Valiler, belediye başkanları, TSO Başkanları, sivil toplum kuruluşları ve davetliler katıldı.
Bakan Varank, Akmazlar inşaatın standını ziyaret ederek Amasra ve Bartın’daki projeler hakkında bilgi aldı.
Fuarda inşaat sektöründeki 30 yıllık tecrübesi ile Akmazlar İnşaat firması da stant açtı. Akmazlar İnşaat, fuarda Amasra’da yapımı tamamlana eşsiz konumu ve muhteşem manzarası ile Amasra Panorama evlerini bölgeye tanıtıyor.
365 tatil keyfi ve muhteşem manzarası ile Amasra Panorama evlerinin fuarda büyük ilgi görmesi bekleniyor
Akmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Akmaz yaptığı açıklamada, Batı Karadeniz’in incisi Amasra’da muhteşem konumu ve eşsiz manzarası ile tamamlanan Amasra Panorama evleri projesini bölgeye tanıtma fırsatı bulduklarını söyleyerek fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve açılışa katılan Bakan Varank’a teşekkür etti.
Akmazlar inşaat fuarda panorama evlerinin yanı sıra Bartın merkezde yer alan Prestij evleri ve Meriç Apartmanı projelerini de tanıtıyor.
Sınırlı sayıda lüks dairelerin satışa sunulduğu Amasra Panorama evleri muhteşem manzarası ile 365 tatil keyfi yaşamak isteyenlerin hayallerini süslüyor.


 

Bakmadan Geçme