Ak Parti mahallelerde gövde gösterisi yaptı

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç ve Yaşar Arslan Bartın Merkez Çaydüzü, Yenimahalle ve Balamba Mahallesinde tam destek ve sevgi gösterileri ile karşılandı.

Tunç ve Arslan toplantılarda “24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için önemine vurgu yaparak, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen kirli oyunları bozmak için, terör yoluyla, algı operasyonları ile siyasetin dizayn edilemeyeceğini 24 Haziran’da halkımız gösterecek.”dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye ile Bartın açısından çok önemli olduğunu ifade ederek, "Tüm Bartın’ı sandığa gitmeye, oylarını AK Parti'ye vermeye çağırıyorum. 16 yıldır, Bartın’a yapılan hizmetler burada, çamur at izi kalsın diye birileri dedikodu üretiyor. AK Parti iktidarında Bartın’a yapılmayan ne var. Cumhuriyet döneminde yapılan bütün hizmetlerden daha fazlasını yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Allahın izniyle dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı birinci turda, Bartın’dan iki milletvekilini açık farkla meclise göndereceğiz. 24 Haziran seçimlerine kadar gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Milletvekili Tunç, Türkiye’nin zaman kaybına tahammülü yoktur. Yeni yönetim sistemimizle birlikte ekonomik büyümemizde ve sosyal refah artışımızda çok daha güçlü bir sıçrama yapmanın vakti gelmiştir. 24 Haziran seçimlerinde önünüze 2 tane sandık konulacak. Elinize bir tane zarf iki tane oy pusulası verilecek. Birinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin altına mührümüzü basacağız. Diğerinde de 16 yıldır bu ülkeyi icraatlarla donatan bir Türkiye’nin yanına 3 Türkiye daha ilave eden AK Parti’nin lambasının mührü hızlıca vuracağız ve Cumhurbaşkanımıza parlamentoda daha çok güç vereceğiz” dedi

Tunç “Bu seçimde millettin yanında olmayanların, milletin değerleri ile barışık olmayanların, milletin halini anlamayanların, yeri geldiğinde milleti küçümseyenlerin, seçim döneminde 'ben de sizdenim' diyenlerin, terör örgütleriyle iş birliği yapanların, darbe heveslilerin bu ülkenin geleceği için hiçbir proje üretemeyenlerin, işte bunlara inşallah sandıkta gerekli cevabı vereceğiz. Bundan sonra Türk siyasetinde bir daha böyle boş lafların, boş vaatlerin havalarda uçuşmadığı bir dönemi tekrar başlatacağız."dedi.

Bakmadan Geçme