Ak Parti'de Temayül heyecanı

24 Haziran'da yapılacak Milletvekilliği Genel seçimleri için Bartın'da Milletvekillerinin adaylarının belirlenmesi için temayül yoklaması yapıldı.

Düzenlenen kahvaltılı toplantıda 17 Milletvekili aday adayı ile birlikte en genç Milletvekili aday adayı Murat Yıldırım’da temayül öncesinde teşkilat üyelerine hitaben konuşma yaptı.
 
Bartın Ak Parti teşkilatları içindeki il merkez ilçe beldeler yönetim kurulu üyeleri gençlik kolları üyeleri kadın kolları üyelerinden oluşan delegeler sabah ilk olarak kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler. 17 Milletvekili Aday Adayının kapıda karşıladığı kahvaltılı toplantıda bütün aday adayları tek tek konuşma yaptı.
 
Yıldırım: 24 Haziran’da yüzyılın planlarının temelleri atılacak
 
Kahvaltının sonrasında konuşma yapan Ak Parti Bartın Milletvekili Murat Yıldırım Ak davanın önemine vurgu yaparak, gelecek yüzyılın planlarının sağlam temellere oturması için 24 Haziran seçimlerinin önemli olduğunu söyledi. Milletvekili Aday Adayı Yıldırım, “ Ben bir rahmetli madenci oğluyum. İlk okulu köyümde bitirdikten sonra eğitim hayatım için Tekirdağ’a gittim ve daha sonra tekrar Bartın’ımıza döndüm. Türkiye’nin önde gelen firmalarında bölge müdürlüğü görevlerinde bulundum. Yaklaşık 10 yıldır Bartın’da inşaat-emlak ve rehabilitasyon sektörlerinde faaliyet göstermekteyiz. Devlet adamı Devlet Bahçeli ülke için “erken seçim elzemdir” açıklamasında bulundu. Dünya lideri ve bizim liderimiz olan, “dünya 5’ten büyüktür” diyerek, Davos’ta dünyaya meydan okuyarak, Türk halkının ve dünya mazlumlarının yanında olarak kalplerde taht kuran liderimiz Recep Tayyip Erdoğan bugüne dualarla geldi ve inşallah dualarımızla da bizim ülkemize liderlik yapmaya devam edecek. Bizlerde bir kardeşiniz olarak büyüklerimizle ve gençlerle istişarelerde bulunup aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Bu konuda hepinizden destek bekliyor ve vereceğiniz destekler için şimdiden teşekkür ediyorum. Değerli AK Partililer, 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra bir gazeteci kardeşimiz iş yerimize geldi ve bir röportaj yaptık. O gün yaptığım açıklamada 15 Temmuz hain darbe girişiminde ülkemiz Türk insanın feraseti ile ve inancı ile ülkemizin gelecek 100 yılını kurtardığını söylemiştim. 24 Haziran’da hep birlikte kurtardığımız gelecek 100 yılı sağlam temellere oturtmayı oylayacağız. Biz aday olsak da olmasak da bu dava için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Son olarak şunu belirtmek istiyorum. Gelecekte tarih kitapları 2 ayrı tarih yazacak. Bunları lütfen not edin. Bu tarihlerden biri 15 Temmuz biri de 24 Haziran olacak. 24 Haziran’dan zaferle çıkacağımıza inanıyorum.”dedi.
 
Yıldırım teşkilatlardan tam not aldı
 
Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım konuşmasının sonrasında Kahvaltılı toplantıya katılan teşkilat üyelerinden yoğun alkış alarak, takdirle karşılandı.
Halk eğitim merkezinde oy kullandı
 
Ak Parti’nin il ilçe belde teşkilat üyelerinin 17 aday adayına oy kullanması için oluşturulan sandıklar Halk eğitim merkezi salonuna kuruldu. Ak Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Aldatmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve çok sayıda parti teşkilat üyesi de katıldı. Yaklaşık 650 parti teşkilat üyesinin oy kullandığı seçimlere gözetmen olarak, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çötüroğlu, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve Adıyaman Milletvekili Salih Fırat katıldı.

Murat Yıldırım partililerle yakından ilgilendi
 
Temayül yoklamasının başından sonuna kadar teşkilat üyeleriyle yakından ilgilenen Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım İl dışından gelen Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çötüroğlu, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve Adıyaman Milletvekili Salih Fırat karşılıklı görüş alışverişinde de bulundu.


 

Bakmadan Geçme