Ak Parti adaylarına tam destek

Seçim çalışmalarını sürüdüren Bartın Ak Parti Milletvekili adaylarına tam destek...

AK PARTİ ADAYLARI TUNÇ VE ARSLAN’A  TAM DESTEK

AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç  Bartın Merkez Aladağ, Sıtmayanı ve Ağdacı Mahallesinde yaptığı toplantılarda “24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için önemine vurgu yaparak, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen kirli oyunları bozmak için, terör yoluyla, algı operasyonları ile siyasetin dizayn edilemeyeceğini 24 Haziran’da halkımız gösterecek.”dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Yaşar Arslan seçim çalışmalarına Bartın Merkez, ilçe, beldeler olmak üzere, köy ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, kurum ziyaretlerine teşkilat mensupları ile birlikte aralıksız devam ediyor. Son olarak Bartın Aladağ, Sıtmayanı ve Ağdacı’da Mahalle sakinleri ile buluşan AK Parti Bartın Milletvekili adayları “24 Haziran seçimleri ülkemiz ve Bartın’ımız için Türkiye için çok önemli 24 Haziran seçimlerine doğru tüm gücümüzü, her zaman olduğu gibi yine milletimizden alıyor, milletimizin hayır dualarıyla yeni bir dönemin daha perdesini aralamayı arzu ediyoruz. dediler.

Milletvekili Tunç, Türkiye’nin zaman kaybına tahammülü yoktur. Yeni yönetim sistemimizle birlikte ekonomik büyümemizde ve sosyal refah artışımızda çok daha güçlü bir sıçrama yapmanın vakti gelmiştir. 24 Haziran seçimlerinde önünüze 2 tane sandık konulacak. Elinize bir tane zarf iki tane oy pusulası verilecek. Birinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin altına mührümüzü basacağız. Diğerinde de 16 yıldır bu ülkeyi icraatlarla donatan bir Türkiye’nin yanına 3 Türkiye daha ilave eden AK Parti’nin lambasının mührü hızlıca vuracağız ve Cumhurbaşkanımıza parlamentoda daha çok güç vereceğiz” dedi

Tunç “Bu seçimde millettin yanında olmayanların, milletin halini anlamayanların, yeri geldiğinde milleti küçümseyenlerin, seçim döneminde 'ben de sizdenim' diyenlerin, terör örgütleriyle iş birliği yapanların, darbe heveslilerin bu ülkenin geleceği için hiçbir proje üretemeyenlerin, işte bunlara inşallah sandıkta gerekli cevabı vereceğiz. Bundan sonra Türk siyasetinde bir daha böyle boş lafların, boş vaatlerin havalarda uçuşmadığı bir dönemi tekrar başlatacağız."dedi.
 

TUNÇ,  BARTIN MERKEZDE ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

AK Parti Bartın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç Bartın Kent merkezinde beraberindeki AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ve bazı teşkilat mensuplarıyla birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, esnaflara ve kıraathanelerde 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemini anlatmaya devam etti, destek istedi.

Tunç, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri çalışmaları kapsamında, Bartın merkezde, ilçelerde beldelerde, köylerde çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor. 24 Haziran seçimlerinin önemine ve destek turlarında bulunan AK Parti Bartın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Tunç, kıraathanelerde ve  köy ziyaretleri gerçekleştirerek güçlü meclis güçlü hükümet için ve Bartın’da 2’de 2 yapmak için çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor.

Bartın’da da büyük değişim ve kalkınma hamlesi olacak.

Halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Tunç ziyaretlerde yaptığı açıklamalarda, “16 yıldır ülkemizin her bir köşesine yatırım yapıyoruz. Bartın’da en büyük yatırımların altına yine imzamızı attık. 5,86 milyar liralık kamu yatırımını Bartın’a kazandırdık. 6 milyar liralık Bartın’a yatırım yapan bir iktidarın mensuplarıyız. Yani 1 milyar için el pençe divan duran bir Türkiye’den o paranın 6 mislini sadece Bartın’a yatırım yapan bir iktidara geldik. Şimdi 6 milyar daha devam eden yatırımımız var. İnşallah yeni hükümet sisteminde bunları çok daha hızlı, çok daha kolay hayata geçireceğiz. Önümüzdeki 5 yıllık istikrar süreci Bartın’da da büyük değişim ve kalkınma hamlesi olacak. Gerçekleştirmiş olduğumuz büyük projelere yenilerini ilave ettiğimiz yeni bir döneme gireceğiz.”dedi.
MİLLETVEKİLİ TUNÇ BARTIN OSB’DE FABRİKA ZİYARETLERİNDE BULUNDU

AK Parti Bartın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç, beraberindeki AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte Bartın Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikalarını ziyaret ederek, çalışanlara kolaylıklar diledi

BARTIN’DA İSTİHDAMI ARTIRACAK HER YATIRIMCIYA DESTEK OLDUK

Milletvekili Tunç ve beraberindeki heyet ile birlikte çalışan işçilere kolaylıklar dileyerek bir süre sohbet ettiler. Milletvekili Tunç yaptığı açıklamada İstihdamın Bartın için önem arz ettiğini belirterek istihdamı artıracak her yatırımcıya destek olduk. Sigorta pirim desteği, enerji desteği ve diğer teşvikler ile istihdamı artırma için gayret gösterdiklerini belirten Tunç, yerli ve yabancı yatırımcıların Bartın'da faaliyet göstermesi için de yatırımcılara her türlü imkanın sağlanmasına destek olduklarını söyledi

AKTİF ÇALIŞAN 50 BİNE YÜKSELDİ

Milletvekili Tunç, Bartın’da SGK Kapsamında Aktif Çalışan Sayısını 49.290’a çıkardıklarını, 2002 yılında 9 bin olan SSK'lı sayısını 2018 yılında 35.833’e çıkardıklarını belirterek, istihdamın artması için sanayiciye, küçük ve orta ölçekli işletmelere destekler verdiklerini, bu sayının yeni hükümet sistemi ile birlikte daha da artarak devam edeceğini söyledi.

BARTIN’DA ŞİRKET SAYISI 850’DEN 1735’E YÜKSELDİ

Bartın'ı Sanayide Teşvik Kapsamına aldıktan sonra, 41 Fabrikaya Enerji Desteği, 276 İşletmeye Vergi Stopajı desteği, 464 İşletmeye Sigorta primi desteği ve sanayicilerimize bedelsiz arsa desteği sağladıklarını belirten Milletvekili Tunç, Bartın'daki Şirket Sayısını 850'den, 1735'e çıkardıklarını, 2002-2017 arasında Ekonomi Bakanlığınca 95 farklı yatırımın teşvik edildiğini, bu destekler kapsamında 6063 kişilik istihdam sağlandığını söyledi.

BARTIN’DAN İHRACAT 61 ÜLKEYE

Bartın OSB'deki fabrika sayısını 4'ten 29'a çıkardıklarını belirten Milletvekili Tunç, 2002 yılında 20 ülkeye 739 bin dolar ihracat yapılmışken, 2017 yılında bunu 27,5 kat yükselterek, 61 ülkeye ve 20,3 milyon dolara yükselttiklerini, buna üretimi Bartın’da ancak merkezi Bartın dışında olan büyük fabrikaların dahil olmadığını söyledi.  

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İKİNCİ İLAVE ALAN ÇALIŞMALARI

Bartın Organize Sanayi Bölgesinin mevcut alanını genişlettiklerini ve yeni fabrikaların gelmesini sağladıklarını belirten Milletvekili Tunç, Bartın Organize Sanayi Bölgesine 77,2 hektar ikinci ilave alan için çalışmaları başlattıklarını, genişleme alanında ırmak ıslah çalışmalarını gerçekleştirdiklerini, kamulaştırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeni fabrikalara yer tahsisi yapacaklarını söyledi.

OSB DOĞALGAZ, ENERJİ NAKİL HATTI, 380 KV TRAFO MERKEZİ

Organize Sanayi Bölgesine Doğalgaz getirdiklerini belirten Milletvekili Tunç, Bartın’da Organize Sanayi Bölgesi ile yerleşim yerlerindeki konutların Enerji Sorununu gidermek için 380 kV İndirici Trafo Merkezi inşaatını başlattıklarını bu yıl içerisinde hizmete açılacağını, Zonguldak-Bartın-OSB yüksek gerilim enerji nakil hattının yapımını gerçekleştirdiklerini söyledi.

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE KÖPRÜ, ATIKSU ARITMA TESİSLERİ

Organize Sanayi Bölgesine ulaşım için yeni ve büyük bir Köprü yaptıklarını belirten Milletvekili Tunç, Organize Sanayi Bölgesi’ne Arıtma tesisi inşa ederek, Bartın ırmağının kirlenmesinin önüne geçtiklerini söyledi.

ATILIM VE ABDİPAŞA KÜÇÜK SANAYİ SİTELERİ

182 İşyerinden oluşan Atılım Küçük Sanayi Sitesinin de yine AK Parti hükümetleri döneminde hizmete açılan istihdam alanlarından biri olduğunu belirten Milletvekili Tunç, 32 işyerinden oluşan Abdipaşa Küçük Sanayi sitesini tamamladıklarını söyledi.

KOSGEB DESTEKLERİ

Bartın'a KOSGEB İl Müdürlüğünü kurulmasını sağladıklarını belirten Milletvekili Tunç, KOSGEB aracılığı ile 1896 KOBİ ve girişimciye 9 milyon TL. hibe desteği sağladıklarını, 2050 işletmenin KOSGEB’in kredi faiz desteğinden faydalanarak 65 milyon 659 bin TL.  kredi kullandırdıklarını, bu kredilerden kaynaklanan 7,2 milyon TL. faiz desteği sağladıklarını, Bartın’da 3.439 kişiye KOSGEB vasıtası ile uygulamalı girişimcilik eğitimi verdiklerini söyledi.

İŞKUR DESTEKLERİ

2002 yılında İşkur açık iş sayısı 149, işe yerleştirme sayısı 118 iken, 2017 yılında açık iş sayısı 6791, işe yerleştirme sayısının ise 2806 olarak gerçekleştiğini belirten Milletvekili Tunç, 2008-2017 arasında 1536 İşkur İş Başı Eğitim Programından 3170 katılımcı yararlandığını, 2008-2017 arasında 371 İşkur Mesleki Eğitim Programından 6341 katılımcı yararlandığını, 2008-2017 arasında 57 İşkur Girişimcilik Eğitim Programından 1384 katılımcı yararlandığını, 2014-2017 arasında İşkur Toplum Yararına Çalışma Programından 5103 kişinin yararlandığını söyledi.

Bakmadan Geçme