Afişe Tunç'tan cevap gecikmedi

CHP'nin şiveli afişine Yılmaz Tunç cevap verdi.

CHP il binasına asılan "Aaa gadunum 128'i ney yaptıy neyere goduy" yazılı afişe Yılmaz Tunç'tan şiveli cevap geldi. "AAA GADUNUM! Şöööle bi kafayı galdu da şu Bartın'a bi bak, nele nele yapıldı, bunca eserleri görüsüy, görüp de görmezden gelüsüy."

TABELANIZIN ÜZERİNE ASTIĞINIZ BU PANKART CHP ÖRGÜTLERİNDEKİ TACİZ VE TECAVÜZ SKANDALLARINI ÖRTMEYE YETMEZ


128 Milyar Doların cevabı verildi, kendi milletvekiliniz İlhan Kesici dahi verdi. Sen duymadıy mı? Kasası tam takır, emeklisine maaş dahi ödeyemeyen, İMF kapılarında el pençe divan duran, hastanelerinde cenazelerin bile senet imzalatılmadan verilmediği bir ülke devraldık, Sonrasında ne mi yaptık, 18 yılda toplam 2,4 trilyon liralık kamu yatırımını hayata geçirerek ülkemizin her köşesini eserlerle donattık. Hayal dahi edilemeyen icraatlara imza attık. Şöööle bi kafay kaldu da şu Bartın'a bi bak, nele nele yapıldı, bunca eserleri görüsüy, görüy de görmezden gelüsüy. 

Siz ne yaptınız?

Bu ülkenin ekonomisine 100 milyarlarca dolar zarar veren Gezi çapulcularına arka çıktınız. Tencere tava çaldınız.

Bu ülkenin istikrarını ve güven ortamını bozmak istiyen terör örgütleri ile kolkola girdiniz. Darbecilere sahip çıktınız. Türkiye'ye sınıf atlatan dünya projelerinin tamamına karşı çıktınız. Her fırsatta kendi ülkenizi yalan yanlış ithamlarla yurt dışındaki dostlarınıza şikayet ettiniz. Millet sizi de bizi de iyi tanıyor. 19 yıldır hakaret, karalama, yalan siyasetiniz sayesinde 15 sandıkta yenildiniz, böyle devam edin, Siz yenilmeye biz ise üretmeye devam edelim.

Bakmadan Geçme