Aday olup olmayacağı merak konusuydu

Ak Parti'de aday olup olmayacağı merak konusu olan isim aday adaylığı başvurusunu yaptı.

3 dönem kuralı nedeniyle aday olup olmayacağı merak konusu olan Yılmaz Tunç, 4. dönem Bartın Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Yılmaz şu açıklamalarda bulundu;
"27. Dönem AK Parti Bartın Milletvekilliği adaylık başvurumuzu yapmış bulunuyorum. Ülkemiz, milletimiz ve Bartınımız için hayırlı uğurlu olsun.

24 Haziran seçimleri ile birlikte Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi uygulanmaya başlanacak, güçlü hükümet, etkili yasama ve bağımsız yargı ile yeni hedeflere hep birlikte çok daha hızlı koşacağız.

24 Haziran ülkemiz ve milletimiz için tarihi öneme haiz. Bütün dünyanın gözü Türkiye’nin üzerinde olacak. Türkiye’nin dış politikada etkin, halkının refahını sürekli artıran ve dünyanın dev projelerini bir bir hayata geçiren lider ülke olması yolunda ilerleyebilmesi için en kritik eşiklerden birini daha milletimizin desteği ile aşmayı başaracağız inşaallah. Türkiye’nin güçlenmesini isteyen Türkiye dostlarını sevindireceğiz, Türkiye düşmanlarının da keyfi bozulmaya devam edecek.

Bunun bilinci içerisinde gece demeden, gündüz demeden çok çalışacağız.

Bu güne kadar Bartın’a kazandırdığımız sayısız eserlere yeni dönemde daha fazlasını ilave ederek, yeni projelerle Bartın’ı geliştirmeye, büyütmeye devam edeceğiz.

Halkımızın desteği, teşkilatımızın gayreti ve Rabbimizin yardımı ve inayetiyle, yeni başlangıçlara, büyük hedeflere ve güzel yarınlara vesile olması dileğiyle tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun."

 

Bakmadan Geçme