5. Bisiklet Festivali Sona Erdi!

Bartın Belediyesi ve Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği'nin ortak organizasyonu olan 5. Bartın Bisiklet Festivali sona erdi.

Festival kapsamında İnkumu Tatil Beldesi’nde kamp kuran sporcuları ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, festivale emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Akın, “ Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği ve Belediyemiz organizasyonunda gerçekleştirilen, bu sene 5.’sini düzenlediğimiz Bisiklet Festivaline katkı sağlayan Accell Bisiklet A.Ş. Halkla İlişkiler Müdürü Muhlis Dilmaç ve Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Artar olmak üzere festivale katılan tüm sporcularımıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bartın’ın kıyı ve dağlık kesimlerinde gerçekleştirilen sürüşler ile dostları buluşturan festivale ev sahipliği yapan İnkumu Tatil Beldemizde sizleri ağırlamaktan son derece mutluluk duyduk. Belediye olarak her zaman spora ve sporcuya destek olan bir yönetim anlayışıyla sportif etkinlikler, festivaller düzenleyemeye devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Accell Bisiklet A.Ş. Halkla İlişkiler Müdürü Muhlis Dilmaç’a festivale olan katkılarından dolayı teşekkür plaketi ve Bartın işi tel kırma işlemeli şal hediye etti.

Bakmadan Geçme