38 yıl önce Şehit olan askere ahde vefa

Abdipaşa Belediyesi vatanı için canı pahasına Şehit düşen kahraman Türk evladını unutmayarak vefa örneği gösterdi.

1980 yılında Hatay / Kırıkhan da teröristler ile girdiği çatışmada şehit olan Bayram ÖZDEMİR’in Baba evinin bulunduğu sokağa Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar DÖNMEZ tarafından “ŞEHİT BAYRAM ÖZDEMİR SOKAĞI” ismi verilirken ayrıca evinin yanına bayrak dikmesi hem şehidimizin babasını hem de şehidimizin yakınlarını mutlu etti.

Şehidin babası Ahmet ÖZDEMİR “ Başkanımızın sokağımıza şehidimizin adını vermesi ayrıca evimizin yanına bayrak diktirmesi bizleri ayrıca mutlu etmiştir” dedi.

Abdipaşa Belediyesinin vefalı davranışından dolayı Belediye Başkanı Yaşar DÖNMEZ’e teşekkür eden Şehidimizin kardeşi Fikret ÖZDEMİR “Başkanımız Yaşar DÖNMEZ’e ve ekiplerine şehidimizin bulunduğu yere vermiş olduğu isimden dolayı ve daha da fazlasını düşünerek evimizin yanına diktirdiği Türk bayrağından dolayı minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar DÖNMEZ “ Şehit ailelerimiz bizlerin baş tacıdır. Onların yüzlerini güldürmek bizim için onurdur. Şehit Bayram ÖZDEMİR kardeşimiz bu vatan için can vermiştir. Allah kendisinden razı olsun. Bu vesile ile bütün şehitlerimizi rahmet minnet ve şükran ile anıyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme