200 personel kuş uçurtmadı

Bartın ve 3 ilçemizde 93 ekip, 200 personelin katılımı ile kontrol ve denetim yapıldı.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü yılbaşı öncesi halkımızın huzur ve güvenini sağlamaya yönelik gerekli tedbirleri alarak il merkezi ve (3) ilçemizde (93) ekip, (200) personelin katılımı ile uygulama yaptı.
Yapılan uygulama neticesinde;                         
(1978)Şahıs sorgulanmış,(12) metruk bina, (4) otogar ve çevresi, (8) İnternet kafe, (36) kafe, (122) kıraathane, (1) iddia bayi, (10) İçkili mekân kontrol edildi.
Denetlenen (1050) araçtan (5) araca 4.641 TL cazai işlem uygulandı.
(2) şahsa kapalı ortamda tütün mamulü içmekten idari işlem (248 TL para cezası)
(1) şahsa kumar oynamak için yer ve imkân sağlama suçundan adli işlem yapılırken (5) şahsa kumar oynadıklarından dolayı toplam 1.295 TL idari para cezası uygulandı.
(2) şahıs hakkında kaçak içki satışı yapmaya teşebbüs suçundan işlem yapılırken
(4) Aranan Şüpheli Şahıs yakalandı.
 
HAVAYA ATEŞ AÇTILAR, YAKALANDILAR
 

Ayrıca yılbaşı gecesi ilimiz Orduyeri Mahallesi Kaynarca Caddesi üzerinde bulunan Leylak parkında havaya silah ile ateş edildiği ihbarı alan polis ekipleri, ivedilikle söz konusu bölgeye giderek parkta bulunan şahıslar incelenmiş, 1 adet kurusıkı silah ve ağacın arkasına saklanmış vaziyette bir adet ekmek bıçağı ele geçirildi.
Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler tarafından silah atan şahısların S.Ş ve O.A olduğu tespit edilerek şüpheli şahıslar gerekli işlemlerin yapılması için Kemer Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.


 
 
 

Bakmadan Geçme