2. Yapı ve mobilya fuarı sona erdi

Expolife fuarcılık tarafından düzenlenen 2. Batı Karadeniz Yapı ve Mobilya Fuarı sona erdi.

Çaycuma’da 20-23 Eylül tarihleri arasında ikincisi düzenlenen Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı yoğun katılımla sona ererken firmalar için oldukça verimli geçti.
FUARA KATILAN FİRMALARA TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ
Fuar alanında stantları tek tek gezen Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli,  Çaycuma Belediye Başkan Vekili Bahri Malakçı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu ve Expolife Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Erdoğan katılımcı firmalara teşekkür plaketi verdi.
Kaymakam Keçeli ve beraberindeki heyet stantları tek tek ziyaret ederek firma yetkilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim ettiler.
Çaycuma’da açılan fuarların ilçe ekonomisine katkı verdiğini belirten Kaymakam Keçeli,  “Çaycuma fuarlar kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu firmalar ilçe ekonomisine de büyük katkı sağlıyor. Gelecek yıllarda daha güzel daha büyük daha yoğun katılımlarla yeni fuarlarla buluşmayı temenni ediyorum” dedi.
ERDOĞAN: “BAŞARILI BİR FUAR OLDU, SIRADA TARIM FUARIMIZ VAR
Yapı fuarını değerlendiren Expolife Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Erdoğan, şunları söyledi:
“Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Yapı ve mobilya fuarının ikincisi de çok başarılı geçti. Karabük, Bartın ve Zonguldak’ın orta noktası olan Çaycuma’da gerçekleştirdiğimiz bu fuar bölgede üretim yapan firmalar için büyük bir fırsat olmuştur. Bizim bakış açımız ve vizyonumuzda fuarın başarılı olması kar etmesinden daha önemli. Bu bölgede uzun yıllar fuar geleceği görüyoruz. Çok başarılı bir fuar oldu ve bundan sonra da böyle olacağı kanaatindeyiz. Destek olan ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz”
FİRMALAR OLDUKÇA MEMNUN
Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya fuarına katılım sağlayan firma temsilcileri gösterilen ilgi ve yoğun katılım nedeniyle fuarın çok başarılı geçtiğini belittiler. Fuara katılan firma temsilcileri, beklentilerinin üstünde bir katılım ile başarılı fuar geçirdiklerini belirterek emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Fuara 
Bartın'dan Irmak Enerji, Makro Sistem, Akpurcek Pvc, Toksözler İnşaat, Silahdar El Aletleri, Yöndem Danışmanlık İsg,Rasat Osg ve Ramis Tarhan ayakkabı sayacılık firmaları katıldı.

Bakmadan Geçme