2. Batı Karadeniz Yapı ve Mobilya Fuarı Açıldı

Bu yıl ikincisi düzenlenen Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı Çaycuma'da başladı.

Çaycuma fuar alanında gerçekleştiren açılışa Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, belde belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Fuarın açılış konuşmasını yapan Expolife Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Erdoğan, 2.si düzenlenen Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı’na destek veren herkese teşekkür ederek şunları söyledi; “Geçen yıl başladığımız serüvende bu yıl ikincisini yapıyoruz. Bu bölgede çok güzel bir üretim potansiyeli var. Bunun için bu bölgede fuar düzenledik. Dövizde yaşanan dalgalanmalar nedeniyle biraz sıkıntı olsa da geçen yılki fuarın başarısından dolayı bu fuarı tekrar hazırladık. Emeği geçen, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Dört günlük bir fuar yapıyoruz ama bunun hazırlığı yaklaşık 5 ay sürüyor. Önemli olan burada güzel bir fuarı neticelendirmek.”

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise, Çaycuma’da böyle bir fuarın düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

VALİ ÇINAR: PROFESYONELLERİN ÇAĞI, REKABET İÇİN EN İYİSİNİ YAPMALIYIZ

Vali Ahmet Çınar da, "Bu çağ profesyonellerin çağı, en iyisini yapmak zorundayız. Bizim dünyadaki firmalarla rekabet etme şansımız kalmaz. Rekabet edemezsek hiçbir sektörde kendimizi geliştiremeyiz. Temel esas profesyonel işler yapmak. Fuarın ikincisini yapıyoruz. İnşallah bu büyüyerek, daha gelişerek, daha profesyonelleşerek yoluna devam edecek. Ben emeği geçen bütün arkadaşları huzurunuzda tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Çaycuma’nın önü açık. Hepimiz biliyoruz ki Filyos projesi dediğimiz Türkiye’nin en büyük üç limanından biri ve endüstri bölgesi. Bu bölgeyi tahmin edemeyeceğimiz şekilde bir sıçramaya götürecek. Herkesin buna göre hazırlık yapması lazım. Filyos vadi projesi diye bir proje hazırladık. 3 kilometre gibi bir alanı kapsayacak. Burası endüstri bölgesinin kurulumu ile birlikte büyük merkezlere yakınlığı ile düşündüğümüzde bölgemiz en popüler yerlerinden biri olacak” dedi.

Konuşmaların ardından fuara destek veren firmalara plaket takdim edildi. Daha sonra 4 gün sürecek olan 2. Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı kurdele kesimi yapılarak fuar stantları gezildi.

Fuara Bartın’dan Irmak Eenerji, Makro Sistem, Silahdar El Aletleri, Akpürçek ve Çelikerler gibi önde gelen birçok firma katıldı.

Bakmadan Geçme