Bartın'da kadınlara özel merkez açıldı

Eda Özel Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi açıldı

Bartın’da birçok konseptte kadınlara özel hizmet sunacak olan Eda Özel Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi görkemli bir törenle açılışı yapılarak hizmete girdi. Merkez, sunduğu hizmetlerle Bartın’da ve Türkiye’de ilkler arasında yer alıyor. Tuna Mahallesinde Yaşam Park karşısında hizmete giren Eda Özel Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi’nin açılış törenine TBMM Adalet Komisyonu Başkanı AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, CHP İl Başkanı Selim Karakaş, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Okunan duaların ardından Eda Özel Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezinin açılış kurdelesi protokol üyelerince kesildi. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın merkez sahibi Eda Özel’e günün anısına üzerinde Bereket Duası yer alan tablo hediye ederek başarı ve hayırlı kazanç dileklerinde bulundu. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Eda Özel Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezini gezen davetlilere sunulan hizmetler hakkında bilgiler verildi.***************
Davetlilerden tam not
TBMM Adalet Komisyonu Başkanı AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç merkezin Bartın’da ilkler arasında yer aldığını ifade ederek, “Bu merkezin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu gün çok güzel bir merkezin açılışını gerçekleştirdik. Burada işin uzmanları tarafından kadınlarımıza yönelik sağlıklı yaşam konusunda danışmanlık hizmeti verilecek. Bu merkezin Bartın’da ilkler arasında olduğunu söyleyebiliriz. Başarılı olacaklarına da inanıyoruz. İnşallah Bartınlı kadınlarımız buradan istifade edecekler. Kadınlarımız için hem ruhen hem de fiziken daha sağlıklı olmaları için gerçekten  buradan faydalı hizmetler alacaklardır. Eda Özel’e başarılar ve hayırlı kazançlar diliyoruz.” Şeklinde konuştu.
AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı da konuşmasında, “Gerçekten bugün Bartın’ımız çok güzel ve donanımlı bir merkez daha kazandı. Hanımlar için özel ve çok önemli hizmetlerin sunulacağı bir mekan. Açılışını yaptığımız bu merkez Bartın’a da ayrıcalık katacaktır. Bu anlamda ben hem işletme sahibi Eda Özel’i kutluyor hem de ekibine başarı dileklerimi iletiyorum.” Dedi.*******************
Uzman ekibimizle hizmet sunacağız
Görkemli törenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan işletme sahibi Eda Özel ise verilen hizmetler hakkında bilgiler aktararak, “Bugün açılışımıza katılarak bizlere onur veren tüm davetlilerimize teşekkür ediyoruz. Bir Ankaralı olarak ikinci memleketim Bartın oldu. Burada toplumumuzun en değerlileri kadınlarımıza özel farklı bir konsept ile hizmet sunuyor olacağız. Hepsi alanında uzman ekibimizle birlikte farklı ve fark yaratan çalışmalarımız olacak. Benim branşım masaj-terapi fakat aldığım diğer eğitimlerle birçok konseptte hizmet vereceğiz. Kan dolaşımı çalışmaları, vücut analizleri, bölgesel çalışmalar, fıtness, cardıo çalışmaları, kilo alma-verme konuları, pilates ve kişiye özel pilates çalışmaları, hamile ve çocuk pilatesi çalışmaları, metabolizma hızlandırıcı egzersizler, vücut ısısı ve vücut ağırlığı ile çalışmalar, ağrı egzersizleri, spor, lenf drenaj, bel ağrısı, boyun ağrısı, siyatik ağrılar, baş ağrıları ve omuz ağrılarına yönelik terapi çalışmaları gibi pek çok alanda uzman ekibimizle birlikte hizmet sunacağız. Sağlık ve sporun bir arada olduğu merkezimizde kişiye özel çalışmalara ağırlık vereceğiz. Çünkü her kadının ihtiyacı farklı olabiliyor. Bizler burada uzman ekibimizle bu ihtiyaçları belirleyip ona göre hizmet vereceğiz. Bu merkezin Bartın’da bir ilk olduğunu Türkiye’de de sayılı merkezler arasında olduğunu söyleyebiliriz. Merkezimizde çocuk oyun odamız, bekleme ve dinlenme salonumuz, kitap köşemiz, internet hizmetimiz, açık hava bekleme alanı ve yine otopark hizmetimizde mevcut. Randevu ve bilgi için tüm kadınlarımızı merkezimize çayımızı içmeye bekliyoruz.” İfadelerinde bulundu. Instagram’da sağlıklıyaşamvespormerkezi kullanıcı adıyla ulaşılabilen merkez hakkında bilgi almak isteyen kadınlar 0378 228 74 06 nolu hattı arayarak da bilgi ve randevu temin edebilecekler.
Bartın Olay Medya olarak Bartın’a değer katacak Eda Özel Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezinin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bartın Olay (@bartinolay)'in paylaştığı bir gönderi

Bartın'da kadınlara özel merkez açıldı
Bartın'da kadınlara özel merkez açıldı
Bartın'da kadınlara özel merkez açıldı
Bartın'da kadınlara özel merkez açıldı
Bartın'da kadınlara özel merkez açıldı
Bartın'da kadınlara özel merkez açıldı
Bartın'da kadınlara özel merkez açıldı
Bartın'da kadınlara özel merkez açıldı

Bakmadan Geçme