Aldatmaz teşekkür etti

Milletvekili seçilen Yusuf Aldatmaz teşekkür mesajı yayınladı

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin ardından desteklerinden dolayı Bartın halkına teşekkür etti.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin ardından AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın halkına desteklerinden dolayı teşekkür ederken, “Bartın halkının Sayın Cumhurbaşkanımıza, partimize ve şahsıma gösterdikleri desteklerden dolayı minnetlerimi sunuyorum. Bartın’ımızı projelerimizle geliştirmek, yatırımlarla büyütmek, insanlarımızın daima yanında ve hizmetinde olmak için gece gündüz demeksizin çalışacağıma bir kez daha söz veriyorum.” Dedi.

Aldatmaz yaptığı açıklamada, “Her günü dolu dolu geçen bir seçim sürecini geride bırakırken adaylığımın açıklanmasının akabinde Bartın’ın dört bir yanında hemşehrilerimizle buluştuk. Gittiğimiz her noktada, sıktığımız her elde milletimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Parti’mize ve AK Parti’nin tüm temsilcilerine olan güvenlerine şahit olduk. Seçim sürecini Bartın’ımızın demokrasiye olan inancı ve güveni ile güzel bir atmosferde tamamladık. Sandığa yansıyan tüm sonuçlar halkımızın takdirlerini ve iradesini ortaya koydu. Ortaya çıkan tabloyu değerlendirecek ve eksiklerimizi gidermek üzerede ne gerekiyorsa yapacağız. Seçim çalışmalarımızda tek tek not ettiğimiz halkımızın beklenti ve taleplerini karşılamak, ilimizde devam eden yatırımları hızla sonuçlandırmak, yeni yatırım ve eserlerle şehrimize çok daha büyük hizmetler sunmak ve halkımızın her daim yanında yer almak birinci önceliğimiz olacak.” Şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme